Een zwangerschap fotoshoot

Een leuk zwangerschap fotoshoot in Drenthe op mijn favoriete locatie.

Een vriendin van mijn moeder appte mij vol met enthousiasme. Of ik een fotoshoot wilde doen met Elina & Martijn, ze zijn zwanger geworden. Een bijzonder mooi cadeautje van moeder voor haar dochter. Elina kreeg een aantal jaar geleden te horen dat ze niet zwanger konden worden. Dit jaar kwam ze tot een andere conclussie. Merel is haar naam en ze is een klein wondertje.

Ik blijf het maar vertellen, de zwangerschap vind ik bijzonder. Zomaar een klein mensje waar jij voor mag zorgen, die je eerst 9 maanden mag dragen. Ik zie de meeste vrouwen glinsteren wanneer ze op de foto komen.

Samen op de foto!!!

Vaak vinden de mannen het niet nodig om samen op de foto te gaan. De mannen staan liever op de achtergrond. Maar waarom dan? Zie hier hoe belangrijk het is om samen gefotografeerd te worden. Het is jullie momentje voordat dat de kleine zich aanmeldt.

 Jouw zwangerschap fotoshoot in de Drentse natuur.

Een plekje in de natuur, alleen voor jullie samen en met mij de fotograaf ;).

Het Loomeer 

Vele natuurplekken met een meertje zijn druk en worden vooral in het weekend druk bezocht. Dit meertje niet, daarom kom ik hier graag. Met een aantal mooie plekken voor afwisseling, het Loomeer, een boslaantje, een heideveld.

In de ochtend, middag of avond, wat jullie fijn vinden. Wanneer jullie de meeste energie hebben om op pad te gaan.