Trouwfotograaf

liefdevolle en sfeervolle foto herinneringen
Trouwfotograaf in Drenthe en Groningen

Een fotoalbum gevuld met dierbare herinneringen.

Een dag over jullie liefde, emoties en vooral veel gezelligheid. Een dag die jullie willen onthouden. Vele momenten terug kijken, die jullie ontgaan zijn. 

Jullie bruiloft, jullie wensen.

Trouwfotograaf in Drenthe en Groningen.

Jullie gaan trouwen en houden van een fijne sfeer. De grote 150 man bruiloft laten jullie links liggen maar kiezen voor een kleine en intieme sfeer. Waar het draait om samen zijn. 

Ook dan is een fotoreportage is geen overbodige luxe. Tijdens deze dag zijn er vele momenten gevuld met emoties, liefde en vooral gezelligheid met de mensen waar jullie om geven. Juist deze momenten willen jullie herinneren. 

Wat jullie van mij als trouwfotograaf kunnen verwachten

De persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Dat het gaat om jullie verhaal, hoe jullie samen door het leven gaan. 

Ik fotografeer jullie belangrijke momenten, zoals de ceremonie. Daarnaast fotografeer ik de kleine momenten tussen jullie en de gasten, mooie details van de versieringen, ik fotografeer een compleet verhaal. 

We starten met een persoolijk gesprek, hierin bespreken we jullie wensen en hoe ik jullie ga helpen. Tussen de bruiloft en het gesprek zullen we mail contact houden. Zodat we alle wensen en vragen kunnen invullen. 

Een week of 3 na de bruiloft ontvang je link met daarin jullie foto’s en gaan we kijken welke foto’s blijven en in een album mogen. 

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Karijn was de fotograaf op onze bruiloft. Karijn heeft een prachtige fotoshoot gemaakt van ons tweeen. Vooral de foto’s buiten hebben echt een soort “Lord of the Rings” effect, waardoor de foto’s er heel romantisch en magisch uit zien. Ook heeft ze onze ceremonie heel mooi in kaart gebracht, terwijl de locatie van binnen best donker was. Verder zijn we heel tevreden over het album die ze voor ons heeft gemaakt. Het album past heel goed bij onze bruiloft en het vormt een mooi geheel. Karijn is een prettig persoon om mee samen te werken en gaat heel persoonlijk te werk.

Willemijn & Pedro

Mogen wij informatie voor een reportage van onze bruiloft?

Waarom je een fotograaf vraagt om je bruiloft vast te laten leggen.

  • Deze dag draait vooral om jullie liefde, maar ook om alle emoties er omheen. Alleen lukt het niet om alles mee te krijgen, jullie komen ogen te kort. Ik help jullie aan een sfeervolle blik terug.
  • Jullie vinden de spontane foto’s mooier dan lang te moeten poseren. Ik vraag weinig van jullie op deze dag, ik regisseer met kleine tips en help jullie jezelf te kunnen zijn tijdens de fotoshoot vooraf.
  • We hebben allemaal wel iemand dichtbij die graag de fotoreportage wil maken (gratis). Echter een professionele fotograaf met ervaring, ziet andere dingen en is sneller ingespeeld om de juiste momenten te pakken.
  • Een fotograaf is op de achtergrond aanwezig. Ik ben introvert. Ik heb een oog voor sfeer en leg jullie bruiloft vast gevuld met emoties.
  • Details maken de dag compleet. De versiering, de taart, de ringen en het boeket. Kleine details die we niet mogen negeren. Ik maak voor jullie creatieve en speelse foto’s om het album compleet te maken.

 

Loveshoot in de natuur

Een fotoshoot van jullie liefde Liefde van jullie samen, jullie verhaal is de basis om samen verder te gaan. De herinneringen zorgen dat we ons hart blijven openen naar elkaar toe. Mijn favoriete momenten die ik met mijn vriend deel, zijn vooral wanneer we  samen in...

Trouw reportage

Een trouwreportage met zijn viertjes. Trouwfotograaf in Groningen. Een trouwfeest met dubbel zoveel plezier, een  bruiloft die met zijn viertjes werd gevierd. Een dubbel zo liefdevol feest dus. Robert en Petra zijn in verwachting en willen hun liefde samen met anderen...