Een nieuw huis met een nieuwe werkkamer!

Eindelijk is het zover, al een maand lang ben ik aan het aftellen en voorbereiden. En eindelijk kunnen we ons nieuws aan jou vertellen. Vanaf 1 juli ga ik samenwonen met mijn vriend Gijs in Oosterhesselen, Zuid-Drenthe.

Een jaar geleden zijn we gestart met onze plannen. De zoektocht, de vele biedingen en afwijzingen.  Op 1 juli mogen wij de sleutels ontvangen van een huis met fijne plekjes om te wonen. Mooie muren waar  onze vakantie foto’s aan kunnen hangen. En onze families samen kunnen ontvangen. Een tuin waar we kunnen ontspannen en niet te vergeten een nieuwe werkkamer voor Karijn Fotografie. 

Wat verandert er voor jou als klant?

Nou eigenlijk is dat niet veel, of je nu in Assen woont of in een dorp rondom Emmen, Hoogeveen, Groningen. Ik rij nog steeds overal waar jij maar op de foto wil.

Wat er wel verandert is dat ik meer tijd overhoud voor leuke fotografie opdrachten. En ik meer mensen kan helpen met mooie  foto’s. Zowel voor jouw gezin of voor de beeldbank voor  jouw onderneming!

Enne voor een mooie strakke bedrijfsfilm stuur ik je door naar mijn lieve vriend Gijs .

 

Een nieuw pad ben ik ingegaan

Een pad niet alleen van mij

Een pad van ons samen

Waar we nieuwe herinneringen planten

Waar we samen lachen maar ook schuilen

Samen lopen we, hand in hand

Waar we ook kunnen los laten

En ieder een zijweg in kan gaan

Die weer leidt naar ons pad samen

KARIJN SELDAM