Heb je even tijd op stil te staan bij een moment uit je leven? Voordat je het moment al weer vergeten bent en alweer bezig bent met de toekomst?

lifestyle foto

Heerlijk toch om buiten te kunnen spelen, ook al is het koud. En eigenlijk is het nog leuker als je even mee gaat met mij, dan maken we samen herinneringen.

Mijn nichtje, ze heeft vakantie, dus ze vond dat het tijd was voor een fotoshoot in de speeltuin. Want zegt ze “dat is toch leuk”

Lifestyle foto’s in de speeltuin

Vaak spelen kinderen als ze oud genoeg zijn met andere kinderen in de speeltuin zonder ouders erbij. We missen dus vaak een deel van hun dag.┬á Ga zo nu en dan even mee en maak eens spontaan een paar mooie foto’s van deze momenten en plak deze dan ook in het album. Mijn nichtje vind dit heerlijk. Ze kan doen wat ze wil en ik vraag weinig van haar, ik volg haar. En tijdens het spelen komen er vanzelf mooie momenten dat je de mooiste glimlacht krijgt.

Maar uhm, je kan natuurlijk ook gewoon mee spelen en de fotograaf het werk laten doen ­čśë┬á Dan kom je zelf ook nog in het fotoalbum te staan samen met je kinderen, zonder dat ze het vervelend vinden om op de foto te komen.┬á Gewoon pure persoonlijke momentjes laten gebeuren.

Wil je ook mooie speelse en persoonlijke foto’s voor later als herinnering. Voor in het album, of in een lijstje voor opa en oma of bij jullie zelf aan de muur? Neem dan contact met mij op en kunnen we samen kijken wat jullie graag willen en waar jullie een lifestyle reportage willen.┬á┬áhttps://karijnfotografie.nl/contact/