Moederdag fotoshoot

Mini fotohoot in de natuur met jouw gezin.

Een moederdag fotoshoot.

 Moederdag komt er aan en langszaam aan komen we weer in een rustiger vaarwater. Hoe fijn is het om in deze moeilijke periode toch nog even te mogen genieten.

Een fotoshoot buiten in de Drenthse natuur. Een mooie rustiger omgving waar jullie lekker je gang kunnen gaan zonder  rekening te hoeven houden met mensen in de omgeving.

Een fotoshoot met je  gezin, niet meer achter het raam of in de deuropening, maar buiten waar we even de vrijheid weer mogen proeven.

Naast mij ben jij
Handen verstrengeld
Samen zonder woorden
Ik kusje liefde
KARIJN SELDAM

Het mooiste cadeau voor moederdag is een mini fotoshoot

Voor vele moeders draait het juist om hun kinderen. Samen met je kinderen leuke momenten mee maken. Kinderen die tijd maken om moeder te verwennen. Ik denk dat een paar mooie foto’s een kostbaar geschenk is. Foto’s zijn blijvend naar dat ene moment. Dat moment dat het even om moeder haar liefde gaat.

 

 

Wat krijg je tijdens deze mini fotoshoot.

Voor €97 gaan we in een 20 minuutjes een aantal mooie foto’s maken. Je ontvang 2 mooie fotoprinten van 30/20 voor in een fotolijst.

Natuurlijk mag je altijd, achteraf, nog een paar mooie digitale fotobestanden bij bestellen.

 

De moederdag mini fotoshoot in boswachterij Gees.

Ĵe kunt je nu inschrijven voor 5 of 6 mei. Laat mij weten om welk tijdstip jullie willen komen. Elk half uur kun je boeken. Welk tijdstip komt jullie het beste uit.