Een fotograaf die haar wensen laat uitkomen.

Vandaag ben ik jarig. Ik heb erg lang vol kunnen houden dat ik 24 jaar ben. Maar uhm ik denk stiekem dat ik wel kan zeggen dat elk jaar ouder worden mooi is. En dat ik elk jaar wat ik achter mij laat een jaar is met mooie, verdrietige en ook met confronterende leerzame momenten. 

Dus…

Hallo 43, je bent welkom.

Dit jaar ga ik meer fotograaf zijn, dan voorheen. Ik ga mijn wensen vervullen en meer genieten dan dat ik al deed.

Ik mag nu zijn zoals ik ben
Ik ben trots omdat ik mij zelf ken
Ik mag blijven waar ik heen ga
Ik mag lachen als ik uit bed opsta
Ik mag huilen bij pijn
Ik mag gelukkig zijn
Ik ga nieuwe avonturen beleven
Ik ga veel liefde weg geven

Er kwamen mooie fotoshoots voor gezin, families en ondernemers op mijn pad.

Afgelopen jaar ben ik al gestart met een aantal leuke dingen. Mijn wens om een nieuwe fase in te kunnen gaan, een plek waar ik samen mag wonen met lieve vriend Gijs.  Een huis in Oosterhesselen met een tuin. Meer buiten kunnen zijn. En meer tijd overhouden voor de fotografie.

Wat deze verandering zal betekenen voor mijn bedrijf? Alleen maar meer leukere momenten, meer fotografie van mooie vrouwelijke ondernemers en gezinnen.  Waar ik voorheen op maandag in de zorg werkte, zal ik nu in mijn bedrijf aan het werk zijn. Zodat ik elke maandag avond klanten blij kan maken met nieuwe foto’s.

 

 

Fotografie shoots van afgelopen jaar.

Ondanks de pandemie, mocht ik families en ondernemers blij maken met gezellige fotoshoots, herinneringen voor hun familie album. En beelden voor websites. De laatste, eigenlijk meteen de 1e van dit jaar mag ik deze maand blij maken met een fotoalbum van hun 4e kind, Julia. Het was meteen mijn leukste opdracht. Een druk gezin met spontane momenten.

Een zakelijke portret fotoshoot.

Ik mocht Alke van Breinvaardig ook helpen met nieuwe website en social media foto’s. Een fotoshoot waar ze vooral haar zelf mocht zijn.

Ik gaf een 1 op 1 foto cursus.

Lotte vroeg om uitleg over haar fotocamera en ze wil graag leren fotograferen. Ik denk dat er nog meer leuke fotowandelingen komen met Lotte.

Samenwerking fotografie en een vlog.

Met Sandra ging ik op pad in het centrum van Assen. Foto’s en filmpjes maken voor haar vlog. 

Samenwerkingen doe ik graag. Helpen en plezier maken is voor mij een manier om weer nieuwe inspiratie te krijgen. 

En vele familie fotoshoots.

Dit jaar stond ook (denk ik) in het teken van samen zijn. Ik mocht meer  de grotere families fotograferen dan voorheen. Na lange periodes dat we niet bij elkaar thuis konden komen. Kozen mensen ervoor om toch weer tijd samen door te brengen. omdat elkaar aandacht te geven. 

Coaching voor mijn eigen ontwikkeling.

Toch merkte ik ook dat ik niet verder kwam, verdrietig werd van fotoshoots die ook weg bleven.  Het ondernemen ging niet de kant op waar ik op had gehoopt. Mijn doel is om in de toekomst meer te kunnen fotograferen en minder in de zorg te gaan werken. Hier wilde ik verandering in brengen. En dat begon met coaching van van fotograaf  Raisa Zwart.  Zij gaf mij  ik inzicht in mijn ondernemen. Kennis over de juiste weg bewandelen en nieuwe klanten beter kunnen helpen.

Wat gaat er dit al jaar veranderen? Er zullen leuke blogs komen, ik zal meer tips vertellen voor wie thuis ook foto’s wil maken. En ik ga meer gezinnen en vrouwelijke onderneemsters helpen met mooie fotografie.

Ook ben ik benieuwd naar jullie wensen? Wat zou jij graag willen weten over foto’s maken of laten maken? Laat het mij weten via het formulier.