De fotoshoot van Sanne, toen ze nog op de foto wou.

Sanne \ Gezinsfotograaf in Drenthe.

 

Ik wil eventjes gezien worden

eventjes een lieve blik

eventjes een stem

die mij vertelt

jij bent mijn lieve ik

 

 

Mooie persoolijke foto’s van een kind.

Mijn nichtje.

Ze herinnert mij aan toen ik klein was. Soms lief, soms onuitstaanbaar, soms weg gekropen, soms in het licht willen staan. Maar ik zie vooral het groeien naar een eigen ik. 

Deze foto’s mocht ik maken toen ze 11 jaar was. We waren bij mijn ouders in de tuin en ik had net een nieuwe lens gekocht. Een lens waarmee ik afstand kan houden wanneer dit gewenst is. En ook dichtbij kan komen zodat ik contact kan houden met het model. Sanne wou wel model staan, zodat ik kon oefenen.

 

Nu 1,5 jaar later zie ik hoe bijzonder deze foto’s zijn geworden. Ze was hier nog een meisje dat zonder zorgen door het leven ging. Nu 1.5 jaar later zie ik een meisje dat haar eigen ik aan het ontdekken is. Ze is bewuster van haar omgeving, ze denk steeds meer na over alles wat er nu gebeurd. En vooral ze wil los komen van het kleine meisje. 

Het willen voldoen aan de ander zijn maatstaven. Het willen horen dat je goed genoeg bent. De weg naar zelfacceptatie was lang, maar toch bereikbaar. Dit is een klein beetje mijn verhaal die ik terug zie in mijn nichtje van 12. Haar foto’s geven mij ook een herinnering aan mijn jeugd en naar hoe ik nu in het leven sta. Ik denk dat wanneer jij foto’s van jouw kinderen laat maken, er bij jou ook herinneringen naar boven komen. En ik denk helemaal wanneer jullie kinderen het huis uit zijn, de foto’s nog dierbaarder worden.

Waarom wil je in je eigen huis een fotoshoot?

  • Jullie huis is een mooie plek voor de fotolocatie voor jullie fotoshoot.
  • Thuis mag je jezelf zijn, je hoeft je niet anders voor te doen. Want dit is jullie veilige woonhaven.
  • Elk huis heeft wel een mooi inspirerende plek, waar ik mooie foto’s kan maken.
  • In jullie huis maken jullie de meeste herinneringen. 
  • Jullie huis als achtergrond toont aan wie jullie zijn.
  • Zo blijven foto’s persoonlijk en ontstaat er een fotoalbum vol met liefde. Waar je later met een lach en een traan naar terug kijkt.
investering

Welk pakket past bij jou?