Gezin

samen om nooit te vergeten
Gezinsfotograaf 
Een foto album vol liefde

Mooie foto’s van jullie gezin? Momenten om niet te vergeten? Wil je een foto album vol herinneringen? Of een grote foto  voor aan de muur?

Fotografie voor het gezin

Gezinsfotograaf in Assen

Een fotoshoot in de natuur of gewoon bij jullie thuis, een plek waar jullie graag komen. Speelse, gezellige foto’s zonder druk te voelen dat je moet lachen in de camera. Mag ik jullie gezinsfotograaf zijn?

Vinden jullie het vervelend om te moeten lachen in de lens. Willen je kinderen liever niet stil zitten, maar gewoon lekker hun gang gaan. Wordt je onzeker van alle aandacht. Dan kan ik je gerust stellen, want het komt helemaal goed.

Ik fotografeer op een ongedwongen manier,  ik volg jullie ritme en plezier. Jullie mogen gewoon lekker jezelf blijven.  We ontmoeten elkaar op een mooie gekozen locatie. Ergens in een mooie park, speeltuin of gewoon bij jullie thuis.

Graag maak ik een mooi foto album voor jullie, een mooie foto voor aan de muur wil of een kleine foto’s voor familie, kan dat natuurlijk ook.

Leuke mini fotoshoots voor jullie. Foto’s zijn het eerste waar we herinneringen uit halen. Herinneringen aan elkaar, waar jullie liefde straalt.
Mini-fotoshoots zijn geschikt voor jullie gezin, voor jullie zwangerschap, jullie pasgeboren baby, voor een romantische loveshoot. En zelfs als je een paar mooie brandingfoto’s in de natuur wil mag je een shoot boeken.

Graag ontvang ik informatie voor een fotoreportage.

Contact Info

info@karijnfotografie.nl

06 24773761

Drenthe / Oosterhesselen 

 

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Ze heeft oog voor de mens die voor haar camera staat en ze verloochent zijn of haar karakter nooit. Gun jezelf dus een moment met deze fotografe. En een fotodoos vol mooie herinneringen. Aan bijzondere en ontspannende reportages met Karijn.

chantal

Al jaren maakt Karijn prachtige foto’s van mijn gezin. Ze weet ons altijd prachtig vast te leggen. Uur en eerlijk.  Of het nou een newborn, zwangerschap is, het resultaat is altijd goed.

Maaike

In 2013 hebben wij hier foto’s laten maken met onze mooie Liam, die toen een paar maand oud was, ze is super lief voor die kleintjes en maakt super mooie foto’s. 

Desiree

Investering

Welk pakket past bij jou?

Graag ontvang ik informatie voor een fotoreportage.

Contact Info

info@karijnfotografie.nl

06 24773761

Drenthe / Oosterhesselen