De jaarlijkse fotoshoot in de tuin.

Fotograaf in Emmen.

 

Elk jaar maak ik een aantal leuke foto’s van mijn zusje met haar kinderen in de tuin. Dit keer kwam de wens vanuit Sanne en Mylo. Ze wilden een aantal mooie foto’s voor moederdag aan Janneke geven. Dus zo gezegd zo gedaan.

 

Waarom ik graag in de tuin bij mensen thuis fotografeer?

Omdat de tuin vaak vol met leuke herinneringen zit. Meestal zijn we in de tuin met mooi weer waar we plezier maken. En ook vooral een plek waar we zorgen even mogen vergeten en de troep in huis kunnen laten liggen. De tuin is in het voorjaar op zijn mooist, wanneer de bladeren en bloemen weer bloeien. Dus ik zeg: 

“huppekee met de camera de tuin in en mooie momenten fotograferen”.

Oja, de foto’s zijn later op kleine tegeltjes afgedrukt en staan nu op de kast in de woonkamer.

Mag ik bij je komen

Je hoeft niet te praten

Mag ik je mijn schouder geven

Om je tranen op te vangen

Mag ik dan ook even gek doen

Om je te laten lachen

Mag ik even bij je zijn

Om de zon binnen te laten

KARIJN SELDAM