Leuke workshop

Zo nu en dan mag ik mijzelf iets cadeau geven in de vorm van een activiteit. Zo ben ik dit jaar voor het eerst naar een creatieve workshop gegaan die niets met fotografie te maken heeft. Een workshop kussen maken van keet4kussens_en_zo.

Toen ik klein was maakte mijn moeder veel kleding voor ons. Meestal zat ik dan gezellig bij mij moeder aan tafel mee te kijken of was ik zelf iets aan het creëren. Toen ik deze workshop online zag staan heb ik mij dan ook direct ingeschreven.

Wat een leuke dag was dit, ondanks mijn gestuntel met de naaimachiene en met de hulp van Thea en de andere meiden heb ik een kussen kunnen maken die nu op de bank ligt.

De workshop werd in de folks fabriek in Assen gehouden. En spontaan bedacht ik dat ik best de camera mee kon nemen. Puur voor het plezier en het aandenken. En voor keet4kussens&zo, om iets terug te kunnen doen.

De Folks fabriek is een hele mooie lichte, speelse locatie. Industrieel, maar vooral ingericht in vele kleine hoekjes met mooie dingen die voor een warme kleurijke uitstraling  zorgen. Perfect voor een brandingshoot  trouwens.

 

Folks fabriek in Assen
Folks fabriek in Assen
foto folks fabriek assen
foto van workshop in folks fabriek
fotograferen tijdens workshop, detail foto van 2 vrouwen en lapjesstof
foto van workshop in folks  fabriek<br />
deelnemers zoeken stof uit
foto van workshop in folks fabriek deelnemers zoeken stof uit
foto van workshop in folks  fabriek<br />
deelnemers zoeken stof uit
foto van workshop in folks  fabriek<br />
deelnemers zoeken stof uit
Detailfoto van de stof voor een kussen, gemaakt in de folks fabriek
detail foto stof uitzoeken,<br />
foto van workshop in folks  fabriek
foto van workshop in folks  fabriek,<br />
detail foto van een naaldenkussen
brandingfotograaf voor workshop, deelnemers aan de slag met naaien
brandingfotograaf voor workshop, deelnemers aan de slag met naaien

De workhop is opgedeeld in meerdere activiteiten.

Een workshop bestaat uit meerdere onderdelen. We mochten eerst stof uitzoeken en aan elkaar spelden. (Dit lukte mij nog redelijk) Daarna komt de stap om alles vast maken met de naaimachine en daarna kwam de afwerking.  Ik vond de naaimachiene leuk, soms had ik er ruzie mee. Ik liep ook lekker achter, de meesten hadden iets meer ervaring. 

De workshop had een duidelijke structuur en  ondanks de chaotische gezelligheid zou ik het zo weer doen.

Ik probeer een compleet verhaal te fotograferen.

Tijdens het fotograferen probeer ik alles mee te nemen, ik let op alles om een compleet verhaal te maken. Toch ben ik in deze reportage wel wat vergeten omdat mijn eerste doel was zelf een workshop volgen en plezier maken.

Elk onderdeel is belangrijk, zoals de locatie, de handelingen op volgorde tijdens de workshop, de sfeer en details foto’s. Van begin tot einde.

Dit soort reportages zijn dan ook zeer waardevol. Zowel voor de deelnemers als voor de ondernemer. Zichtbaarheid, de herninngerin en sfeerbeelden komen hier samen.  

Wil je meer foto’s zien of heb je een snelle vraag. Geen probleem dit is juist prettiger voor jou en mij. 

overzicht foto van de workshop in de folks fabriek
detail foto schaar en stof
detailfoto van naaimachiene met doorkijkje door andere naaimachiene
workshop in folks fabriek
foto van deelnemers achter naaimachiene in de folks fabriek
foto van folks fabriek in assen

Mijn passie is creatieve vrouwen fotograferen, helpen met die online zichtbaarheid. Dit doe ik door sprekende, tijdloze maar ook door sfeervolle intieme foto’s te maken. Op natuurlijke en inspirerende locaties, locaties waar jij een connectie mee hebt.

 

Ben jij die creatieve vrouw, die stiekem de camera ook eng vind. Ben jij die onderneemster die graag samenwerkt en die het plezier tijdens het samenwerken omarmt. Wil jij eerst iets meer weten over mij, voordat je een vraag gaat stellen?

afwerking van kussen aan elkaar naaien
portretfoto van deelnemer
groepje deelnemers een kussen maken
foto op locatie folks fabriek  bij het raam

Hier maakt Thea trouwens mijn kussen af.. met de lockmachiene. Oeps. Maar de kussens zijn erg mooi geworden.

kussens van de workshop keet4kussen&zo
Folks fabriek in Assen
Folks fabriek in Assen

Deze reportage van de Workshop was in de locatie van de Folks fabriek in Assen. Hier kunnen we zeker vaker heen voor een mooie branding fotoshoot.

Kun je mij meer vertellen over een fotoreportage?

foto van kussen, Fotograferen tijdens een creatieve workshop