Nieuw, een netwerkwandeling in Drenthe, met sprekende portretfoto’s!

Onlangs werden  wij, Lenie Maas en ik, aan elkaar gekoppeld door Growingemmen en in nog geen uurtje tijd werd het idee geboren om onze liefde voor natuur, wandelen, fotograferen en organiseren te koppelen in een netwerkwandeling.

 • Vind je netwerken in een grote groep spannend?

 • Ben je geen echte netwerktijger die alle netwerkborrels afloopt, maar wil je wel graag eens sparren met andere ondernemers?

 • Kom je graag op een spontane manier in contact met andere ondernemers?

 • Vind je selfies maken tijdens het netwerken vreselijk?

 • Ben je toe aan een paar mooie, natuurlijke foto’s van jezelf?
netwerk wandeling in drenthe

Ga dan mee met onze netwerkwandeling met sprekende portretfoto's!

netwerk wandeling in drenthe

Wanneer: vrijdag 19 april van 15.00 tot (uiterlijk) 17.00 uur
Waar: Molenveld in Exloo
Groepsgrootte: minimaal 3, maximaal 6 personen (bij veel interesse kom je op de wachtlijst en plannen we een tweede wandeling)

Deze netwerkwandeling met sprekende portretfoto’s is ideaal als je je beeldbank verder wil uitbouwen met spontane beelden in de natuur. We zijn met een gezellig groepje waardoor je elkaar kunt helpen en ondertussen ook gelijk aan het netwerken bent met leuke, gelijkgestemde ondernemers.

We wandelen langs de mooiste plekjes van het Molenveld, waarbij Karijn op 2 of 3 verschillende plekken foto’s maakt. Je krijgt dus ook verschillende foto’s. Ondertussen helpt zij jou om op een ontspannende manier op de foto te komen. Je mag gewoon jezelf zijn, want dat zijn wij ook.

Sprekende fotografie zonder rare poses 

netwerk wandeling in drenthe, foto van molenveld
netwerkwandeling in drenthe

De waarde die jij uit deze superleuke netwerkwandeling haalt:

 • Uitbreiding van je netwerk
 • Herkenning, inzicht en inspiratie uit de gesprekken die we met elkaar hebben
 • Concrete tips uit verschillende vakgebieden van andere ondernemers
 • Extra exposure voor jou en je bedrijf
 • Een gezellige middag met gelijkgestemde ondernemers in de natuur
 • 4 toffe (digitale) foto’s voor je website en socials

Jouw plekje bij deze (pilot)netwerkwandeling met sprekende portretfoto’s is al gereserveerd voor de waanzinnige introductieprijs van slechts € 67,- excl. btw. 

Dit biedt je een unieke ervaring, de kans om je netwerk uit te breiden en natuurlijk 4 fantastische foto’s voor je website en/of socials.

We kijken er naar uit om met je te wandelen en te praten, laat deze kans dus niet aan je voorbij gaan en meld je aan door op onderstaande link te klikken.

netwerkwandeling in drenthe

Mag ik je voorstellen aan Lenie Maas

Supporthuis, dat ben ik: Lenie Maas. Na ruim 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in verschillende (veelal commerciële) functies en branches ben ik met Supporthuis gestart. Zo heb ik mijn ideale functie gecreëerd waarin veelzijdigheid, creativiteit en online werken samenkomen in een wereld waarin ik mijn kennis en ervaring voor verschillende bedrijven kan inzetten.

Mijn ondersteuning geeft jou de ruimte om te doen waar jij goed in bent. Ik geniet er van om de klantverwachting te overtreffen en zorg er graag voor dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt, zodat jij je kan focussen op jouw taken.