Mats

Imiddels een jaar geleden dat Mats een baby fotoshoot kreeg.

Mats / Baby fotograaf in Groningen.

Samen met zijn ouders en oma mocht ik hem fotograferen. Een leuke uitdaging, want Mats had het vandaag even wat lastiger, een regeldag. Met als gevolg dat Liesbeth ook wat gespannen was.

Met geduld, rust en vooral persoonlijke aandacht voor Liesbeth en Mats kon ik een mooie reportage maken. Zelfs in lastige situaties is het belangrijk om te momenten te zien en te voelen.  Stiekem kan ik deze spanning mij ook onzeker maken, toch dankzij ervaring weet ik dat het wel goed komt.

 

 

Mooie persoolijke baby foto’s.

De kracht van deze mooie baby foto’s ligt vooral bij de momenten tussen Mats en Liesbeth zelf.  Liesbeth staat dan ook naast mij tijdens het fotograferen als Mats op het grote bed ligt. Hoe klein Mats ook is, zijn eigen moeder geeft hem rust en vertrouwen.

Zo nu en dan geef ik aanwijzingen, maar na deze aanwijzingen laat ik ouders en baby hun gang gaan. Liefde komt dan naar voren, het samen knuffelen. Even gek doen en samen lachen.

En wie wil nu geen warme herinneringen die terug te zijn in de foto’s. Zodat je later een traantje weg kan pikken met een glimlach.

 

Ben je op zoek naar een baby fotograaf in Groningen en wil je meer informatie, klik dan op de link en ik stuur zo snel mogelijk een anwoord.

Thuis je fotoshoot.

De baby foto’s zijn gemaakt bij Mats thuis. Geen gedoe met alles inpakken, naar een andere locatie moeten reizen, maar  gewoon in zijn eigen vertrouwde omgeving.

 

Waarom wil je in je eigen huis een fotoshoot?

  • Elk huis heeft wel een mooi inspirerende plek, waar ik mooie foto’s kan maken.
  • In jullie huis zijn de meeste herinneringen.
  • Jullie huis als achtergrond toont aan wie jullie zijn.
  • Zo blijven foto’s persoonlijk en ontstaat er een fotoalbum vol met liefde.

Op zoek naar een baby fotograaf in Groningen, klik dan op de onderstaande link.